Ja, da er de små hele 3 dager gamle og man sier jo at det er disse døgnene som er de mest kritiske sånn m.h.t. oppdagelse av medfødte defekter, etc.

Heldigvis ser de alle ut til å trives, de spiser nærmest hele tiden og blir godt tatt hånd om av mamma Mitten. Mitten selv spiser MEGET godt (drøyt en liter tørrfor pr dag – Precept Adult, som vi vant på Tr.heim Hundefestival). Gikk tom for Pro Plan på fredagen (samme dag nytt for var kommet til forhandleren), men pga valpene fikk jeg aldri hentet det, da. Dog er Precept et supert fôr, så ingen av hundene har noen problemer med å få dette i noen dager – til nytt fôr er i hus..

Men i morgen regner jeg med at jeg får ordnet Pro Plan-valpefôret som hun skal begynne å få.

Valpene er klart mere bevegelige nå enn når de ble født – rart hvor fort utviklingen går, egentlig.. Men på 2 mndr skal de jo rekke å bli ordentlig “funksjonelle” valper også, så…

Susanne