Ja, hva skal man si om de små livene.. Øynene begynner nå å åpne seg (og det er utrolig hvor mye søtere de blir da!), ørene likeså. Snart er de mere “ordentlige” valper som leker, løper, koser og er mer bevisste.

De spiser så det knaker, og jeg regner med at flere av dem passerer 1 kilo til 2-ukers bursdagen deres i morgen.

De store gutta’ Dean og Donny er allerede godt over 900 gram, med Doug og Dolly på rett under 900 hakk i hel.. Småjentene Diva og Debbie vokser jevnt og trutt de også (bare ikke sååå raskt som de store bamsene), og de nærmer seg nå 700 grams merket.

Mitten får fortsatt to store måltider mat pr dag – hovedsakelig Pro Plan Puppy, men også større mengder Vom og Hundemat Kylling hverannen/tredje gang. Mat har jo aldri vært noe vanskelig med Mitten, men det er likevel koselig å se hvordan hun virkelig setter pris på denne råe kyllingdeigen, da…

En drøy ukes tid nå, så kan man kanskje begynne å møte disse kjempehyggelige folkene som har vært i kontakt med oss og er interessert i valp. Sånt er jo alltid spennende – å se om førsteinntrykket holder mål, og om det er noen som faktisk vil ta vare på disse resten av deres liv.

Nå nærmest roper Mitten om frokost – så jeg får stikke…

Susanne