På torsdag flyttiet de ut på kjøkkenet, men Mitten ser ut til å ha full kontroll likevel. Valpeeen vokser jevnt og trutt i vekt, og i går (lørdag) var første gang de faktisk våknet og ble aktive (les: bjeffete) når de andre hundene ble aktive på kjøkkenet!

Jeg tror at både syn og hørsel begynner nå å fungere på dem, og de er ikke på langt nær så hjelpeløse lenger.

I går kveld (lørdag) fikk hver enkelt valp litt alenetid på kjøkkenbordet og fikk smake litt “ordentlig” mat for første gang i sitt liv.

ALLE valpene satte pris på dette, og skjønte sånn nogenlunde hva de skulle gjøre når de fikk den “snodige” lukten foran nesen. Okey, det var jo ordentlig grøtete mat, og det funket utmerket å suge det i seg, men etter noen forsøk brukte de faktisk munnen på en sånn måte at det så litt fornuftig ut.

Maten besto av Pro Plan valpefôr skikkelig oppbløtt med vann + en eggeplomme. De fikk ca en teskjed hver, etter at de hadde fått drukket melk av Mitten. Jeg tror det er lurt at de får melk som “basis” i magen før noe så annerledes som mat de første gangene.

Det blir bra når de kan “mutes” med et måltid mat – når de bestemmer seg for et hylekor kl. 5 om natten… (Deilig for Mitten å slippe å bli slept inn til dem..)

Susanne