Og vips var 7 ukersdagen passert..

Det er så moro å se hvordan de utvikler seg nærmest fra dag til dag. De begynner å bli forskjellige små individer nå, og endel har vært uhyre lette å finne riktig hjem til blant de jeg har kontakt med som er interesserte.

Nå i helgen vil eierne til Mitten ha henne igjen – de har jo savnet henne i snart to måneder. Mitten er nok klar for dette hun også, da det nå er et par dager siden hun hadde det minste lyst til å “snakke” med barna sine. Men da var det KUN for å stjele resten av deres mat, ikke amme dem.

På tirsdag reiser de to første guttene, Dustin og Doug. Det blir rart å se to av dem forsvinne, men samtidig så er det jo godt at de “har funnet” så gode hjem, og jeg er helt sikker på at de kommer å få gode liv dit de skal.

Etter jul forsvinner en etter en av dem i ganske rask rekkefølge. Og det er DA den store forandringen kommer.

Regner med at Moby flytter hjem her igjen nå veldig snart – han savner jo “mamma’n” sin, da – men aller mest fordi Milla har fått løpetid for noen dager siden og han synes jo hun er sååååå fiiiiiin nå.

Så nå er det bare å forberede seg på å bade valper og hunder i noen dager fremover…

Susanne