20. april skriver vi nå, og til helgen kommer årets første utstilling hvor mange av oss hundefolk tradisjonelt starter campingsesongen vår (dvs. utenfor utstillingen).

Min bil (den eneste i husstanden som kan trekke vogn) står fortsatt i Uddevalla, men er nå faktisk fikset og klar for henting. Det var visstnok en eller annet “oljemålerkontakt” som var defekt – eller noe slikt.. GUDene vet, og ingen bryr seg sikkert om det heller..

Men, men – den skal være klar, så det er jo bare å kjøre de 50 milene for å hente den en dag, liksom…

Men vognen, da – KLARA smiley. Hun er jo så fin nå (når hun dukket opp fra under snøhaugen)! I går (søndag) hadde vi en liten dugnad på henne, fikk satt inn batteriet (som var oppladet), montert opp vår spesiallagde “plate” så vi får en en enkelseng og to sitteplasser istedenfor “rundsitteren” (dobbeltsengen), og med en liten vask og litt god mat og kald drikke i kjøleskapet blir det en FRYD å henge den bak bilen og sette av gårde til Stange, ja.

Stange var jo jomfruturen til den andre camp.vogenen vår (Klara-Bella, reg 1979) – og jeg har aldri vært så kald i hele mitt liv (vi turte aldri å bruke gassen til varme hele natten). DENNE gangen er vi forberedt – ny vogn, alt er sjekket, strøkent og vi stoler blindt på at vi overlever selv med varmeovnen på i løpet av natten!

Men til helgen blir det da forhåpentligvis camping og smiley

Susanne