Bilproblematikken min ble (midlertidig?) løst da jeg endelig fikk hente Peugeoten min i Uddevalla nesten 4 uker etter at den “døde” der. Og det var jo godt å få den tilbake, da!

Den virker frisk og rask – og vi dro avgårde på campingtur til Stange den aller siste helgen i April. DET var hyggelig! Vi fikk strøm på parkeringen der, men vi hadde jo ikke husket å pakke inn noe særlig av “strømførende” ting, så den ble kun benyttet til kjøleskapet. Varme fikk vi fra gassovnen i vognen – og den fungerte helt utmerket.

Kun et par helger etterpå ble det nok en campingovernatting – denne gangen i Kristiansand i forbindelse med NKK utstillingen. Det var kun en natt (på Hamresanden), så ikke noen stor “campingliv”-følelse, akkurat.. Men snart blir det jo Elverum-utstilling, og hele 3 netter i vogn, da…

Også valpeplanene, da.. Har tenkt, tenkt og tenkt på dette – om man skal parre Milla denne sommeren, eller ikke. Men så kom tilbudet om en USA-tur til spesialen i Minneapplis (www.bcca2009.com), og muligheten å få vise en liten (?) Taildown’er der (Dean som bor der borte).. Og med ett var ikke valget så vanskelig lenger.

Jeg reiser til USA smiley i et par uker i Oktober! (Og da får valper være valper, og se til å komme på et mer passende tidspunkt en gang i fremtiden!) Gleder meg som en unge til det – selv om jeg såklart kan styre min begeistring for 9 timers flytur…

På jobben svirrer det meste nå rundt Verdenskonferansen for Travorganisasjoner som skal avholdes i regi av DNT (min jobb) i Oslo – f.o.m. nå førstkommende fredag til og med torsdag (Kr.Himmelfart) neste uke. Så jeg har da gleden av å skifte arbeidssted fra Bjerke Travbane til SAS-hotellet i Oslo sentrum for en drøy uke – og blir da buss/t-banependler… Tror jobben blir morsom – men offentlig kommunikasjon både er og forblir helt grusomt! Får se om man overlever – eller om bilen må trå til og så får man heller bruke timesvis i kø…

Susanne