Er det virkelig mulig å pakke bilen full, bestille campinghytte på “hundevennlig” campingplass i Sverige og faktisk reise avgårde UTEN å skulle på hundeutstilling samtidig?

Har hørt at slikt visstok går an, så med et par fridager fra jobb var det jo forsøket verdt.. Så her sitter vi nå. Nettopp vært ute med dyrene – kl. var bare 07.00 og siden vår hytte er den eneste bebodde på denne siden av campingplassen fikk hundene tusle rundt løse her. Dog virket de ganske trøtte og slitne – så etter de nødvendige “dobesøkene” var de helt klare for å gå inn i hytten og sove litt til… Å løpe løs på gressletten nede ved stranden noen ganger i går var tydeligvis ganske slitsomt for dem.

Vi bor på en flott campingplass i Kil – 2-3 mil nord for Karlstad i Värmland www.frykenbaden.com). Været har vært litt utrygt, men vi har greid å unngå stort sett alt regn mens vi har vært ute.

Hyttene er “helt greie” – men har sett langt bedre, ja.. Men med tre hunder med seg får man jo være glad for at de i det hele tatt får være med inn i hytter.

I dag (mandag) blir det vel en liten ekskursjon til “metropolen” Karlstad, litt shopping og litt “sightseeing” i området. I morgen er det hjemreise, og snart på’n igjen på jobben i noen få uker før man reiser til USA.

Jo mer jeg planlegger USA-reisen, jo mindre “ferie-ferie” ser jeg at det blir. Tror vi får timet inn et par valpeshows til mens jeg er der, så da blir det 4 utstillinger for Dean på en uke. Det er “offisielle” middager, utstillinger, sweepstakes, auksjon, dommerseminar, sighseeing, 2 dagers roadtrip (dvs kjøring til utstillingen), noen dager alene i New York med teater/kino eller hva jeg finner på… Spennende!!

Og et par dager etter jeg kommer hjem har vi på jobben blitt invitert på en langweekend til Milano. JIPPI – en fantastisk flott by med superb mat og vin. Det er kanskje HER man skal ta seg igjen etter en opplevelsestur til USA?

Etter DET blir det vel Norge, Norge og kanskje Sverige i årevis igjen. Og ønsket om en ny hund setter i for fullt. Noe nytt, smått og godt skal man vel få til i løpet av neste år, regner jeg med..

Susanne