Langhelgen i Sverige var helt superb – deilig og avslappende – og det man trengte før det har vært jobbing, jobbing og jobbing.

I løpet av dette året har jeg til nå brukt opp kun 4 av mine feriedager, så kanskje ikke så rart at folk der begynner å lure på om man faktisk bor på Bjerke….

Men NÅ er det bare 5 arbeidsdager igjen (og det blir mer og mer vanskelig å holde seg konsentrert på jobben, ja), denne helgen og neste lørdag – og vips er det den 27. September og jeg snur nesen mot det STORE utlandet USA. Jeg skal lage et reisebrev/reisedagbok annet sted på hjemmesiden min (regner med at jeg trenger å få tømt mitt kamera med jevne mellomrom også). Så bærbar PC er innkjøpt, og nett er det sørget for at man skal ha tilgang til… (hele tiden – håper jeg)

Nå er jo ikke planen å reise til USA for å verken sove eller slappe av – så det blir New York, sightseeing, 2 x valpeshows i New York-området den første uken der. Så en roadtrip (2 dagers biltur) til Minneapolis, festmiddager, auksjon, dommerutdannings”kurs”, sweepstakes-valpeshow (hva nå DET er) samt spesialutstilling den andre uken.

Innimellom der skal jeg trene lille Dean (som sikkert er stor som et hus) samt tispen jeg skal stille som heter Connie (“et eller annet”). Når alt det er over kommer vel en ca 20 timers reise hjem igjen… og DA skal jeg ha ferie hjemme og slappe av i noen dager!

Gleder meg skikkelig, såklart! Men antar sårt opptjente feriepenger kommer godt med – det er IKKE billig der borte!

Susanne