Tja, ikke akkurat nyheter – men i alle fall “offiselle” sådanne! I går fikk jeg mail fra NKK med at den Norske tittelen til Moses er godkjent. Og når sant skal sies, så søkte jeg ikke før en ukes tid siden, NKK har vært kjappe her!

Det passet selvsagt utmerket å få den bekreftelsen nå – et par dager etter at han har blitt korthårs-beardis, og storkoser seg i sin nye frisyre.

Kjappe er ikke heeeelt det jeg vil si om SKK, da.. Mac fikk jo res CAC på verdensutstilligen i fjor. Dette visste vi “alle” at burde vært gjort om til et CAC (cert) fordi vinnerhunden teknisk ble S Champion rett før. Selvsagt var det ikke noen automatikk hos SKK for denne problematikken, så etter å ha sendt inn et par champ.søknader til dem i løpet av høsten i fjor, skrev jeg et mer offisielt brev til dem. Dette ble tatt opp i Utst.komiteens møte 21/4. Her fikk vi “medhold” på cert-søknaden, men henvendelser til tross skjedde det ikke noe før I GÅR!

Da kom en mail fra SKK med info om at Mac’er er nå S UCh også – og med den tittelen søker jeg NKK om å få de tre titlene hans gjort om til Nord UCh.

Får vel se til å få gjort DET snart også, da – så jeg får bekreftet det for Tyske KK, pga valpekullene han venter der nede.. Og til Engelske KK for hans ATC-nummer for Crufts…

Susanne